Dekorációk minden alkalomra

IndigoDecor

IndigoDecor

A csoffadt a menő

2015. december 10. - indigodecor

A karácsonyfa akkor jó, ha dús, a törzse alig látszik. Forgatgatjuk, hogy a ritkás fele legyen a sarok felé. És persze szimmetrikus is legyen.

8bbe523113c8433d09fb70a15bb0efb5.jpg

De képzeld, eljött azok ideje, akik 24-én délben veszik meg a fájukat! Ma már nem csak a dús karácsonyfa menő, hanem azok is, amelyek úgy néznek ki, mintha két hónapja vágták volna ki és eleve minden második ága hiányozna. Kicsit olyanok, mint a rosszul kihajtogatott húszéves műfenyők.

Szarkasztikus vagyok, pedig nem rossz! Az, hogy egy fa kicsit vékonykább vagy ritkásabb különlegessé teheti. Egy szép skandináv vagy minimál típusú lakásban tényleg jól  mutathat. És van benne valami esendően szerethető, mint egy sántikáló kiskutyusban. :) Nézzétek végig a képeket és döntsetek: menők ezek a karácsonyfák?

Na jó, ez már nálam is a védhetetlen kategória :)

3e352507bb83f2d40333b9b86ef7cbca.jpg

Gondolom, te is állatira kíváncsi vagy, hogy ki a csuda csinálta ezeket! Hát itt megnézheted.

A bejegyzés trackback címe:

https://indigodecor.blog.hu/api/trackback/id/tr668148812

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása